Megszületett Lindsay Lohan első gyermeke, akinek nemcsak neme, de különleges neme is kiderült.

Lindsay Lohannek kisfia született

Már a színésznő menedzsere is megerősítette, hogy megszületett a 36 éves Lindsay Lohan, és férje Bader Shammasnak kisfia.

A kisfiú egy különleges arab nevet kapott, Luai-nak hívják. A név pajzsot, illetve védelmet jelent, éppen ezért szeretnék a szülők, ha ő is részesülne ezekben, illetve ilyen szerepet töltene be. Az is kiderült, hogy Luai Dubajban született, azt azonban nem voltak hajlandóak elárulni, hogy pontosan mikor. 

Lindsay Lohan, és üzletember férje, Bader Shammas egy gyönyörű, egészséges fiút üdvözölnek a családjukban, akit Luainak neveztek el. A szülők nagyon boldogok, máris beleszerettek a gyermekbe

—fogalmazta meg a legfrissebb híreket a menedzser.

Jamiee Lee Curtis segíti

Lindsay Lohan korábban azt nyilatkozta, hogy a terhesség egy teljesen új fejezet az életében, amit már türelmetlenül vár. 

Alig várom, hogy végre megtapasztaljam, milyen érzés anyának lenni. Többször elérzékenyülök, sírok örömömben. Alapból érzékeny vagyok, de ez valószínűleg a baba miatt van. Jó értelemben vagyok kicsit érzelmileg legyengült.

Lindsay Lohan azt is elárulta, hogy Jamie Lee Curtis látta el anyasági tanácsokkal, aki szerint semmi probléma nem lesz, csak tölsön a babával sok időt, és hallgasson az öszönteire.