Lindsay Lohan még márciusban számolt be a közösségi oldalán arról, hogy gyermeket vár, azóta pedig szárnyal a boldogságtól.

Lindsay Lohan édesanya lesz

A színésznő nem is lehetne boldogabb, ugyanis férjével, Bader Shammassal hamarosan  szülők lesznek.  Pár évvel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy minden vágya, hogy édesanya legyen, ez hamarosan meg is valósul. Teljesen új életet kezdett, és láthatóan nagyon boldog.

Mivel nagycsaládban nőtt fel, a családalapítás gondolata már egy ideje foglalkoztatta. Imádja a gyerekeket, és azt is elárulta, hogy szeretne jótékonykodni, valamint könyvet írni. Jelenleg Londonban él férjével, amit egyszerűen imád. Saját elmondása alapján jót tett neki a környezetváltozás, hiszen nem érzi magán azt a nyomást, ami kiskorától kezdve végigkísérte az életét.

Bababocakja tarolt az instán

A Bajos csajok sztárja nemrég megosztott egy irtó cuki fotót a babapocakjáról, ami egyre kerekebb, így minden bizonnyal hamarosan megszületik a csöppség. Lindsay épp nyaralását tölti, ám úgy döntött, hogy beszámol követőinek a várandósságáról.  

Egy klasszikus fekete, egyrészes fürdőruhában fekszik a napozóágyon, rajongói pedig nem tudnak betelni a látvánnyal. 

Így néz ki egy igazi várandós kismama. Biztos vagyok benne, hogy a baba is ugyanolyan szép lesz, mint te

-írta egyikük.

Nagyon dögös kismama vagy

-jegyezte meg egyik barátnője.

Úgy látszik, hogy egyre jobban közeleg a határidő. Annyira izgatott vagyok

-bókolt neki egy kommentelő.

via