Az Instagram-oldalán osztott meg egy fotót Lindsay Lohan, melyből kiderül, hogy a színésznő babát vár. 

Nagyon izgatottak

A Bajos csajok sztárja és a férje, Bader Shammas az első gyermeküket várják. A 36 éves Lohan így nyilatkozott a terhességéről: 

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy új családtagunk érkezik, és alig várjuk életünk következő fejezetét. 

Ügyesen titkolta 

Lindsay legutóbbi posztjai már gyanúra adhattak okot, a színésznő ugyanis kizárólag olyan felvételeket töltött fel magáról, ahol nem látszik a pocakja.

Bő ruhák

Egész alakos fotó utoljára február 9-én készült róla, akkor New York-ban kapták lencsevégre, azonban egy olyan bő ruhát viselt, ami tökéletes takarta a hasát, így nem lehetett kiszúrni, hogy babát vár.  

Getty Images/Jamie McCarthy 

Felrobbant a kommentszekció 

A rajongók persze elárasztották Lindsay oldalán a kommentszekciót, nem győztek gratulálni a színésznőnek. 

Ez csodálatos hír 

– írta az egyik felhasználó. 

Nagyon örülök neked Linds! Úgy hiszem ez egy nagy álmod volt, ami most valósággá vált 

– fogalmazott egy másik. 

Micsoda??? Úristen! 

– közölte egy harmadik. Sőt, a poszthoz még Donatella Versacce, olasz divattervező is hozzászólt, ő csak néhány emoji kísérétében fejezte ki az örömét. 

Titkos esküvő 

Lindsay és a férje egyébként Dubaiban ismerkedtek meg, a férfi közel két év randizás után, 2021 novemberében kérte meg a színésznő kezét. Ezt követően pedig egy titkos esküvőn kötötték össze az életüket, mindössze néhány órával azelőtt, hogy a Bajos csajok sztárja megünnepelte volna a 36. születésnapját. Akkor Lohan azt írta a közösségi oldalán: 

A legszerencsésebb nő vagyok a világon. Nem azért, mert szükségem volna egy férfira. Azért, mert ő talált rám, egyszerre adott boldogságot és kegyelmet nekem. El sem hiszem, hogy ő a férjem. Az életem és a mindenem. Ezt minden nőnek kell éreznie minden egyes nap

– írta akkor Lohan, az Instagramon posztolt közös fotó mellé, nem sokkal később pedig a színésznő sajtósa is megerősítette, hogy a páros valóban egybekelt. 

(via)