Imádja az anyaságot Rebel Wilson! A színésznő egy imádnivaló felvételt közzé a kislányáról. Royce Lillian 2022 novemberében béranya segítségével jött világra. 

Nem tudom szavakba önteni azt a szeretetet, amit iránta érzek, ő egyszerűen egy gyönyörű csoda

- mondta akkor Rebel Wilson a kislányáról a közösségi oldalán.

A színésznő 3 hónap után végre egy videóban is megmutatta a kicsit. A fotó már eltűnt a 24 óráig elérhető Instagram-történetében, de néhány részlet fellelhető a közösségi médiában:

Ugye, milyen édes?

A szerelem is rátalált

Rebel Wilson a tavalyi évben Ramona Argruma oldalán találta meg a boldogságot. Ahogy ő fogalmazott: Disney-herceget keresett magának, végül egy hercegnőbe zúgott bele. Később kiderült, hogy a színésznőnek muszáj volt coming outolnia, mert egy újságíró megfenyegette, hogy nyilvánosságra hozza az információt. Az újságírót rengeteg támadás érte, miután a történtekre fény derült. A jó hír, hogy mindennek ellenére Rebel hatalmas boldogságban él a barátnőjével és a bébijével! 

A karácsonyt is együtt ünnepelték:

Korábban már közzétett egy felvételt, ahol nem látszik az arca a kisbabának:

Vágyott az anyaságra

Rebel már 2020-ban őszintén vallott arról, hogy vágyik az anyaságra. Arról is őszintén beszélt, hogy egyedülállóként is belevágna. A színésznő hatalmas változásokon ment keresztül az elmúlt években. 3 évvel ezelőtt vágott bele az egészséges életmódba, majd körülbelül 35 kilótól szabadult meg. 

Via