Piros – a szenvedély, a tűz és a szerelem színe. Most pedig a nyáré is!

A piros mindent extrává tesz

Évszázadok óta rabul ejti az embereket, és mindenkinek, aki viseli, erőt és elszántságot ad. A divatvilágban a piros a bátorság és a szerelem, szenvedély szimbóluma. Az erős tónus 2024-ben is a színtrendek élvonalában marad, és a téli fénypontból a nyár kedvencévé válik.

Az élénk piros megragadja az évszak lényegét: az újraébredést, tele energiával, bátorsággal és egy csipetnyi kalanddal. A piros több, mint egy szín: az élet tiszta örömét testesíti meg.

A hatás? Elmaradhatatlan. A vörös minden azt viselőt kiemeli a tömegből, és erőt és jelenlétet kölcsönöz viselőjének. Na de hogyan viselheted még a piros színt úgy, hogy ne csak a megszokott ruhadarabokhoz ragaszkodj? Lássuk!

Piros szemüveg

Ez egy olyan trend, amely mindenki figyelmét felkelti. A piros szemüveg viselése nemcsak divatos, de a személyiség és a kreativitás kifejezése is. Feldobnak minden outfit-et, a figyelmet pedig az arcra irányítják. A vörös szemüveg, akár vékony fém peremmel, akár erős műanyag kerettel, tökéletes választás mindazok számára, akik egyéniségüket szeretnék hangsúlyozni, miközben diszkréten lépést akarnak tartani az idei szezon egyik legmenőbb trendjével.

Vörös harisnya

Milánó, London, Párizs és New York – ezt a trendet látjuk mostanában mindenhol. A piros harisnya elengedhetetlen kelléke az igazi divatdiktátorok gardróbjának. Egy rövid fekete szoknya vagy egy egyszerű ruha alatt bármilyen ruhadarabot kreatívvá varázsolnak, és extravaganciát kölcsönöznek a megjelenésnek. 

via