Sokan rajonganak Zendaya új frizurájáért, hiszen nem is olyan régen egy bobbal debütált. Levágatta a hosszú tincseit, és azóta szinte mindig kiengedve viseli a rövid frizuráját, most azonban a hajszínt is lecserélte! 

Zendaya új hajszínt villantott

Igazi divatdiktátornak számít a színésznő, aki az elmúlt években tökélyre fejlesztette a method dressinget. A filmjeihez, sorozataihoz passzoló ruhák pedig meghozták neki a sikert, mivel jelenleg az egyik legjobban öltözött celebnek számít Hollywoodban. Bármit is viseljen, abból biztosan trend lesz! 

De ez nem csupán a szettjeire igaz, hiszen újabban a frizurájával hívja fel magára a figyelmet. Bobot vágatott, ami merész váltás volt a hosszú tincsek után. A döntést viszont láthatóan nem bánta meg, mivel nagyon magabiztosan és változatosan viseli az év legtrendibb frizuráját. 

Sokak szerint a frizuraváltás nem véletlen. Nem olyan régen ért véget a Dűne folytatásának a sajtókörútja, az új filmje pedig most kerül a mozikba. Így érthető, ha az új hajszínnel a Dűne-korszakot szerette volna lezárni, és megnyitni egy egészen újat. 

A hajszín igazán különleges, nem klasszikus szőke, hanem egy sokkal melegebb verzió. Vannak benne vöröses pigmentek, nagyon lágy keverék, ami csodásan passzol a színésznő arcához. Zendaya hajszínét egyébként érdemes megjegyezni, mert ezek a fajta szőkék nagyon divatosak lesznek idén! 


Via