Még nem ért véget a Dűne folytatásának a sajtókörútja, a sztárok legutóbb New Yorkban népszerűsítették a filmet. Zendaya, aki a film egyik főszereplője, ismét a method dressinget alkalmazta, és nagyon futurisztikus, szexi szettben lépett a fotósok elé. 

Zendaya még sosem viselt ilyen szexi ruhát 

A Dűne: Második rész sajtóeseményein Zendaya már több meglepetést is okozott. Ott volt az a ruha, amiben megvillantotta a dekoltázsát, és a különleges Mugler robotszettről sem feledkezhetünk el, ami a márka 1995-ös kollekciójából származik. A New Yorkban megrendezett premieren is egy nagyon szexi, mégis futurisztikus ruhában lépett a vörös szőnyegre. 

zendaya-futurisztikus-ruha-2024
Dimitrios Kambouris / Getty Images

Zendaya most a Stéphane Rolland 2024-es tavaszi-nyári Couture kollekciójából választott egy ruhát, amit Jimmy Choo cipővel és Bulgari ékszerekkel egészített ki. A ruha szabása nagyon egyszerű, minimalista, és teljesen takarja a sztár testét. Ám vannak rajta kivágások, ettől pedig elképesztően szexivé válik. A középen lévő kivágásnak köszönhetően megvillantotta a hasát, és az is látszott, hogy nem viselt fehérneműt. 

A ruha már ettől is nagyon különleges lenne, de meg kell említenünk az alján lévő díszítést. 3D-hatású gombák kerültek rá, ezek garantálják a futurisztikus hatást. Zendaya ebben a szettben is nagy sikert aratott, alig várjuk, hogy legközelebb miben jelenik meg!