Megtartották a Dűne folytatásának a premierjét Londonban, a vörös szőnyeges bevonulás pedig igazán emlékezetesre sikerült. Zendaya egy olyan ruhát vett fel, amit sokáig nem felejtünk el!

Zendaya Robotruhában okozott meglepetést 

A színésznő imádja a method dressing módszerét, vagyis a filmpremiereken viselt szettjeit mindig az aktuális karakterhez, filmhez igazítja. Ennek köszönhetően az elmúlt napokban rengeteg Dűne inspirálta szettben lépett a fotósok elé. Az összes szettje futurisztikus volt, de a londoni premierre választott ruháját egyik sem tudta túlszárnyalni. 

zendaya-ruha-2024
DANIEL LEAL / Getty Images

Zendaya az alkalomra a Mugler 1995-ös őszi-téli kollekciójából választott ruhát, ami valójában egy robotruha volt. Fémből és plexiből készült, a melleit, fenekét pedig csak a műanyag takarta. Szó szerint mindent megmutatott, miközben takarta az egész testét, hiszen még a nyakát, kezeit is elfedte a különleges páncél. 

zendaya-ruha-2024
Samir Hussein / Getty Images

A Thierry Mugler által tervezett ruhához eredetileg tartozik egy fejdísz is, de ezt Zendaya nem vette fel. Helyette egy hatalmas nyakláncot viselt, ezzel tette elegánssá az outfitet, ezt a Bulgari készítette. A színésznő nagy valószínűséggel az eredeti ruhában jelent meg, amit az 1995-ös bemutató óta senki sem vett fel. Az biztos, hogy emlékezetesre sikerült a belépője