Elkezdődött a Dűne folytatásának a sajtókörútja, így Zendaya is visszatért a vörös szőnyegre. A sztár a film mexikói premierjére egy olyan szexi ruhát választott, amire még biztosan sokáig emlékezni fogunk. 

Imádják a nők Zendaya ruháját

Ha szereted a celeb szettjeit, akkor biztosan neked is feltűnt, hogy nagy rajongója a method dressingnek. Ez azt jelenti, hogy gyakran igazítja a szettjeit az aktuális film témájához, hangulatához. A módszer másik rajongója Margot Robbie, aki 2023-ban szinte csak Barbie szettekben jelent meg. 

zendaya-2024
ALFREDO ESTRELLA / AFP

Zendaya a method dressingnek megfelelően olyan szettben jelent meg a Dűne folytatásának a premierjén, ami passzol a filmhez. Egy barna, Bottega Veneta kétrészes szettben volt, amiből kivillant a melle. Nem látszott a dekoltázsa, de a felső annyira rövid volt, hogy alul kilátszott belőle a melle.

Az egyedileg készített Bottega Venata szett már a szabása miatt is elképesztően vagány, de a szoknyán lévő bőrrészlet csak tovább fokozza ezt a hatást. Zendaya outfitje nagy sikert aratott, a rajongók pedig valósággal imádták. A Dűne: Második rész sajtóturnéja folytatódik, így kíváncsian várjuk, legközelebb milyen ruhában jelenik meg!