Szeptember 1-én ünnepelte Zendaya a 27. születésnapját, így feltöltött az Instára egy fotót, amin a világ legkisebb melltartóját viseli. A fotó valósággal letarolta a netet

Zendaya még sosem viselt ennyire merész szettet

A 27 éves híresség napjaink egyik legnépszerűbb színésznője, aki előtt még fényes karrier áll. Eddig számos díjat bezsebelt, az Eufóriában nyújtott teljesítményét pedig a kritikusok is elismerték. Emellett valóságos divatikonnak számít, hiszen elképesztő szettekben jelenik meg a vörös szőnyegen. 

Gyakran visel szexisebb darabokat, melyekben meg tudja villantani a karcsú alakját. De még a legmerészebb ruhája sem mutatott ilyen sokat, mint az a Collina Strada ruha, amiben feltehetően a szülinapját ünnepelte. A hatalmas szoknyához tartozik egy puffos ujjú felsőrész, amit teljesen nyitott, így a celeb melleit, csak két nagyon apró melltartó takarta el, ami fémből készült. 

A fotóhoz Zendaya csak a Szűz csillagjegy emojiját írta. A fotó nagy sikert aratott, még Tom Holland is kommentelt. 

Első

– írta oda a színész, aki fel is köszöntötte a barátnőjét a közösségi médiában, mivel posztolt róla egy gyerekkori fotót. Zendaya fotója nagy sikert aratott, mivel már lassan 7 millión lájkolták a képet.   


Via