A csajok imádják Zendaya vagány stílusát, aki mindig tud meglepetést okozni. A színésznő nemcsak a vörös szőnyeges eseményeken ragyog, hanem a hétköznapokon is odafigyel arra, mit visel. Most Párizsban keltett feltűnést a ruhájával

Zendaya élete legszexibb kötött ruháját viselte 

Párizsban egymást követik a divatbemutatók, a luxusmárkák új kollekcióit pedig most is az első sorokból követik a legmenőbb sztárok. Az Eufória sztárja a tervezők egyik kedvence, az elmúlt években már több divatkampányban részt vett, így mondhatni VIP vendégnek számít mindenhol. 

Zendaya pár nappal ezelőtt új frizurával debütált, amit először a Schiaparelli bemutatóján villantott meg. A menő minifrufru nagy sikert aratott, tuti, hogy 2024-ben elég népszerű trend lesz. A fekete look után egy sokkal dögösebb színre váltott, mivel a Fendi show-jára bordóban érkezett. 

A ruhának már a színe is nagyon különleges, nem is beszélve a fazonról, ami kifejezetten minimalista, csak a vállán van egy kisebb kivágás. A ’90-es évek népszerű estélyi ruháira emlékeztet, de ami igazán különlegessé teszi, az anyaga. Zendaya ruhája kötött, ettől pedig az egész szett nagyon trendivé változik. Az biztos, hogy ennyire dögös kötött ruhát még nem láttunk! 

A sztár ruhája egyedi darab, de az utóbbi időben sok hasonló kötött ruha jelent meg a fast fashion üzletekben, érdemes nyitott szemmel járnod. 


Via