Itt a tavasz, így a sztárok is elővették a könnyebb dzsekiket és a menő szoknyákat. A divatrajongó Zendaya pedig megmutatta, hogy a fehér még mindig nagyon izgalmas, pláne, ha ilyen trendi darabokat visel valaki! 

Zendaya szettjéről beszél most mindenki

A színésznő nem tud hibázni, ha divatról van szó. A gálaszezonban több alkalommal is viselt különleges szettet, arról nem is beszélve, hogy mennyire látványos outfitekben pózolt a fotósoknak a Dűne folytatásának a sajtóeseményein. Bár utóbbi már véget ért, Zendaya maradt a stílusos összeállításoknál, most egy teniszmeccsen okozott meglepetést. 

A sztár és Tom Holland együtt nézték a mérkőzést, a róluk készült fotók, videók pedig bejárták az internetet. Amellett, hogy a sztárpár láthatóan remekül szórakozott, sokan kiemélték, hogy Zendaya mennyire csodás szettben volt. 

Mivel egy laza, hétköznapi eseményre ment, így edzőcipőt, teniszszoknyát, fehér pólót és kabátot viselt sztár. Minden ruhadarab világos volt, ezzel utalt a sportra. A Louis Vuitton összeállítás hatalmas sikert aratott, hiszen egyszerre csajos, laza és mégis nagyon trendi. A szoknyát külön kiemelnénk, hiszen ezzel a fazonnal idén sokat fogunk még találkozni, nagy valószínűséggel rengeteg színben felbukkan majd a boltokban. 

A ruhaválasztás egyébként az internetezők szerint nem véletlen. Zendaya nagy rajongója a method dressingnek, és hamarosan a mozikba kerül a legújabb filmje, a Challenges, amiben egy teniszezőt alakít. Így könnyen lehet, hogy a jövőben sokkal több hasonló szettben láthatjuk.