Itt a jó idő, ez pedig azt jelenti, hogy jöhetnek a trendi szoknyák! A 2024-es trendek nagyon változatosak, izgalmasak, így bőven tudsz válogatni a divatos fazonok közül! 

Átlátszó szoknya

Rögtön egy nagyon megosztó és extrém trenddel kezdjünk, ez pedig nem más, mint az átlátszó szoknya. A darabot a legmenőbb divatinfluk és a celebek is hordják. A szoknyák jellemzően hosszúak, és átlátszó anyagokból készülnek. Mivel elég extra, ezért tökéletes például fesztiválokra!

Fehér szoknya

Jön a nyár, szóval itt az ideje, hogy beszerezz pár fehér szoknyát. Ez lesz az egyik legforróbb trend, amit tuti, hogy ki akarsz majd próbálni! A fehér szoknyák többféle anyagban, fazonban felbukkannak a boltokban. Választhatsz egészen hosszút vagy akár miniszoknyát. A farmerről se feledkezz meg, vagány kiegészítőkkel ez lesz a kedvenced! 

Menő farmer 

2024-ben a legtrendibb szoknyának a farmer számít. A minik helyett azonban a hosszú fazon a legnépszerűbb. A térd alá érő szoknya, hasítékkel nagyon menőnek számít. Kifejezetten egyszerű fazon, ezzel szemben vagány, szóval még egy sima pólót is fel tudsz vele dobni!


Via