Közeledik a tavasz, így előkerülhetnek végre a vékonyabb anyagból készült ruhák és szoknyák. A meleg napokon már nem fogsz bennük fázni, a megfelelő darabokkal pedig elképesztően menő lesz a szetted! 

Ez a tavaszi szoknya most mindenki kedvence

Tavasszal ismét előtérbe kerülnek a szoknyák, és lesz egy fazon, amit szinte mindenhol látni fogsz. Ez pedig nem más, mint a ceruzaszoknya! Régi kedvenc, ami 2024 tavaszán és nyarán ismét trendi lesz. És, hogy miért imádja mindenki annyira? Máris eláruljuk! 

ceruzaszoknya-2024
Christian Vierig / Getty Images

A ceruzaszoknya általában midi hosszúságú, ettől egy olyan darab lesz, amit mondjuk a melóban is tudsz viselni. Emellett elképesztően kényelmes, a megfelelő fazon nem csúszkál, és nem kell amiatt aggódnod, hogy villantasz benne. Másik előnye, hogy szorosan követi a tested vonalat, ezzel pedig kiemeli a derekadat. 

Nagyon sokoldalú darab, amit szó szerint mindennel viselhetsz. Az üzletek is felkészültek a trendre, nem véletlen, hogy mindenféle anyagban megtalálható most a ceruzaszoknya a legmenőbb márkák üzleteiben.

ceruzaszoknya-trend-2024
Christian Vierig / Getty Images

Van belőle műbőr, ami szuperül mutat vékonyabb kötött pulcsikkal. Ám a farmerről sem feledkezhetünk meg, ami tavasszal edzővel és mondjuk pólóval lesz a leglazább. Ha inkább a romantikus balettcore vonz, akkor viselj szatént csinos felsőkkel


Via