Hamarosan itt az ideje, hogy eltedd a vastag kabátokat, és beszerezz pár menő dzsekit. Ha még keresed a tökéletes darabot, akkor van egy remek hírünk, megtaláltuk, a H&M üzleteiben te is beszerezheted!

Ez lesz a tavaszi szezon legmenőbb dzsekije

A pilótadzsekit biztosan nem kell neked bemutatnunk, hiszen tavaly ősszel minden influenszer ezt hordta. Régi trend, ami nem először tér vissza, de most nem a szokásos, fényes anyagból készültek el a kabátok. A legtöbb márka szövettel dolgozott, így igazán letisztult, minimalista lett az összes dzseki, ami jól illik a clean girl stílusba.

pilotadzseki-trend-2024
H&M Bevont bomberdzseki 15 995 Ft

Ennek azonban vége, mivel a pasztellszíneket és a puha anyagokat leváltotta a műbőr. 2024-ben a legtrendibb pilótadzsekik műbőrből készülnek, és enyhén túlméretezettek. A H&M kabátja pontosan ilyen, így nem csoda, hogy tényleg megőrülnek érte a csajok

Nagyon praktikus, könnyedén tudod rétegezni, és egy olyan dzseki, ami sokáig alapdarab lesz a ruhatáradban. Nagyon jól mutat például farmerral és pulcsikkal, a jobb időben pedig kombinálhatod pólókkal, esetleg szoknyákkal. A kabát két színben kapható, feketében és barnában, így könnyedén ki tudod azt választani, amelyik a legjobban passzol hozzád. 


Via