Lehet, hogy most úgy tűnik, sosem jön el a tavasz, de már nem kell sokat várni a melegebb napokra. Ez természetesen a trendekre is hatással van, hiszen mindenhol megjelennek végre az újdonságok, mint ez a farmer, amit idén minden menő csajszi viselni fog.

Imádják a divatbloggerek ezt a menő farmert 

Tavasszal igazi must-have a farmer, hiszen ilyenkor már nem kell amiatt aggódnod, hogy a kedvenced esetleg túlságosan hideg lehet. Viselheted pólóval, csinos blézerrel vagy éppen virágos blúzokkal, tényleg bármivel. Könnyedén feldobhatod pár extrább darabbal, és a szetted máris izgalmasabb lesz. 

Ha böngészted a trendeket, akkor biztosan tudod, hogy 2024-ben még mindig a széles szárú farmerek számítanak a legnagyobb trendnek. Van azonban egy olyan darab, amivel még a kedvenc fazonodnál is nagyobb sikert arathatsz. Az & Other Stories nadrágja széles szárral rendelkezik, de rövidebb, mint a megszokott nadrágok, emellett a szűkített a bokánál, ettől kicsit feltűnőbb lesz a fazon. 

farmer-trend-2024
& Other Stories High-Waist Barrel-Leg Jeans € 99 

A nadrágnak magas a dereka, ezzel nyújtja a lábaidat és karcsúsítja a derekadat. A hossza pedig pont ideális, így akár még egy szexi magassarkúval is viselheted. Az extra varrásokról se feledkezz meg, ezektől lesz tényleg különleges a farmer. Ha nem szeretnéd megrendelni az & Other Stories nadrágját, akkor keress hasonló fazont, sok fast fashion üzletben találhatsz. 


Via