Mondanunk sem kell, hogy egy menő farmer tényleg must-have. Bármikor felveheted, a kedvenc darabod pedig minden szettedet feldobja. Most mutatunk egy fazont, amire teljesen rápörögtek a legmenőbb influenszerek

Ezt a farmert akarja most mindenki

Az elmúlt hetekben többször írtunk már a 2024-es farmertrendekről. Többféle fazon is trendinek számít, az egyik legnépszerűbb a wide leg jeans. A farmer amellett, hogy trendi és menő, még kényelmes is. Szuperül kombinálható, a pulcsiktól az elegáns blézerekig mindenhez passzol. 

Most újabb nadrágért rajonganak a csajok, ez pedig nem más, mint a ’90-es évek kedvence. A nadrág bő szárral rendelkezik, és van rajta pár szakadás, csak, hogy még sokkal vagányabb szetteket rakhass össze. A fazon a TikTokot is ellepte, a legmenőbb influenszerek más viselik is. 

Mutattak két nagyon szuper darabot, az egyik az Abercrombie üzleteiben a másik pedig a Targetben. Sajnos az utóbbit nem tudod megrendelni, de az Abercrombie Magyarországra is szállít. A nadrág nem olcsó, mert 85 euróba kerül, cserébe viszont tényleg egy nagyon szuper darabnak számít

90-es-evek-farmer-2024
Low Rise Baggy Jeans 80 euro

Ha nem akarsz ennyit egy farmerre szánni, akkor keress hasonló darabok, tavasszal nagyon sok ’90-es évek ihlette fazonnal találkozhatsz! 


Via