Ha valami sosem megy ki a divatból, az a farmer. Nem számít, hogy milyen évszak van, mindenki viseli. A 2024-es trendek között is szerepel, most pedig meg is mutatjuk a legdivatosabb fazont, amit te is imádni fogsz! 

Ezt a farmert vedd meg idén 

Ha gyorsan végigpörgeted a fejedben az elmúlt évek trendjeit, akkor egyetlen dolog volt, ami állandó. Ez pedig nem más, mint a farmer. Folyton divatosnak számít, csak a fazonok tekintetében történt változás. A skinnyt idővel felváltott a mom jeans, most pedig itt van a wide leg jeans, amit minden menő csajszi imád. 

A wide leg jeans vagyis a széles szárú farmer egyik legnagyobb előnye, hogy soha többé nem kell az anyagot magadra rángatnod. Tuti, hogy ez a része a dolognak neked sem fog hiányozni. A fazon sokkal szellősebb, könnyebb benne mozogni, emellett sokkal több testalkaton jól áll, mint az extrán szűk nacik. 

Stílustól függően lehet a szetted nagyon laza, ha például oversize felsővel és bőrdzsekivel viseled. De könnyen összehozhatsz vele egy elegánsabb outfitet, ehhez például balerinára, csinos kardigánra és egy ballonkabátra lesz szükséged. 

Ha tehát még keresed a tökéletes farmert, akkor mindenképp a wide leg fazonoknál nézelődj! A sima, egyszerű farmerek mellett van nagyon sok patchwork és dísztett naci, pár extrább darabbal különleges lesz velük a szetted! 


Via