Minden Szex és New York-rajongó ismeri Carrie Bradshaw tüllszoknyáját, amit a sorozatban viselt. A fehér szoknyát most elárverezik, és hatalmas összegért kelhet el. 

Carrie Bradshaw tüllszoknyája vagyonokért kelhet el 

Sarah Jessica Parker a Szex és New York főcímében viselt egy fehér tüllszoknyát, amit a stylistok egy turkálóban találtak. Eredetileg egy Marc Jacobs ruhát adtak volna a színésznőre, de Sarah Jessica ragaszkodott a szoknyához és a rózsaszín felsőhöz. Jól tette, mivel a szettre szinte mindenki emlékszik, a tüllszoknya pedig Carrie állandó darabja lett. 

carrie-bradshaw-szoknya-2023
Home Box Office / New Line Cinem / Collection 

A sorozatban több alkalommal is láthattunk rajta tüllszoknyát, de mégis a főcímben viselt a legikonikusabb. Később egyébként az első filmben ismét előkerül, akkor, amikor a barátnők Carrie lakását pakolják ki. Ez a szoknya kerül most kalapács alá, az információk szerint 8000 és 12 000 dollár között kelhet el, ez átszámítva 3 és 4 millió forint között van. 

Nem Carrie szoknyája az egyedüli, amit elárvereznek. Az a híres újságpapír ruha is ott lesz az aukción, amit Sarah Jessica Parker később viselt a sorozatban. Emellett elárverezik Diana hercegné bársonyruháját, illetve Grace Kelly egyik darabját.  


Via