Az első két Szex és New York-film nagy sikert aratott, így érthető volt, hogy a stúdió szerette volna folytatni a sztorit. Végül 2017-ben bejelentették, hogy Kim Cattrall nem akar ismét Samantha bőrébe bújni, így a mozi nem készült el. 

Kim Cattrall ezért nem akarta folytatni a Szex és New Yorkot

Évekkel ezelőtt a címlapokon jelent meg, hogy Kim Cattrall miatt nem készül el a harmadik film. A rajongók különféle teóriákat gyártottak, de nagyon úgy fest, hogy végre kiderült az igazság. Evan Ross Katz, író a Twitterre posztolt egy bejegyzést, ami Shakirát ábrázolja a hatalmas NO feliratos kabátjában. A poszthoz annyit írt, hogy Kim Cattrall miután elolvasta a Szex és New York forgatókönyvét. A bejegyzést a celeb is megosztotta, utalva ezzel arra, hogy van benne igazság. 

A színésznő korábban egy interjúban elárulta, hogy a forgatókönyvben több olyan dolog is volt a karakterével kapcsolatban, ami nem tetszett neki. Voltak javaslatai, melyek szerinte működtek volna, és érdekesebbé tehették volna a sztorit. 

Miért nem teheti meg Samantha, aki egy PR-cége tulajdonosa – hogy talán pénzügyi gondok miatt eladja a céget? 2008 kemény volt. Vannak, akik még mindig lábadoznak

– mesélte az interjúban. A pletykák szerint volt egy tervezett rész, ami különösen kiakasztotta a színésznőt. Állítólag Brady, Miranda fia a péniszéről küldött volna egy képet a sztori szerint. Ezt a cselekményszálat Kim szívszorítónak nevezte. 

Elárulta, hogy szívesen csatlakozott volna a stábhoz, és elkészítette volna a filmet, ha azt látja, hogy a forgatókönyv halad egy meghatározott irányba. Úgy érezte a harmadik film semmilyen fontos dolgot nem szeretne elmesélni. 

Csak kicsi szerepe lesz

A híresség korábban elárulta, hogy az És egyszer csak... kapcsán nem egyeztettek vele, a sorozatról csak akkor szerzett tudomást, amikor bejelentették a sajtóban. A második évad előtt már beszéltek vele, az HBO egyik vezetője felhívta, és megkérdezte, hogy visszatérne-e a sorozatba. Kim belement a dologba, csak csupán egyetlen apró jelenetben lesz látható. 


Via