Sokan meglepődtek, amikor kiderült, hogy Kim Cattrall mégis szerepel a Szex és New York folytatásában, az És egyszer csakban. Bár már korábban kiderült, hogy csak egy nagyon rövid jelenetben tűnik fel, Cynthia Nixon újabb részleteket árult el

Csalódhatnak a Szex és New York rajongói 

Sok rajongó felháborodott, amikor az alkotók bejelentették, hogy a Szex és New York folytatásában nem szerepel majd Samantha. Bár a karakter nem halt meg, az első évadban nem tűnt fel, és sokak szerint igazán nevetséges módon írták ki a történetből. Pár héttel ezelőtt viszont bejelentették, hogy Kim Cattrall visszatér, és az is kiderült, milyen jelenetben láthatjuk majd.

Most Cynthia Nixon elárult pár információt, és megosztotta, hogy szerinte a rajongók elégedetlenek lesznek. 

Attól tartok, hogy az emberek azon fognak tűnődni, hogy mi volt ez a felhajtás. Fontos tudni, hogy ez egy nagyon rövid, nagyon kicsi cameo

– árulta el a színésznő. Ezek alapján sokan nem fognak örülni, hiszen Samantha a rajongók nagy kedvence volt. 

Véletlenül szivárgott ki a hír 

Korábban már kiderült, hogy a készítők nem akarták bejelenteni Samantha visszatérését, részben ezért sem mondták el a stábtagoknak. A jeleneteket a lehető legnagyobb titokban vették fel, hogy minél kevesebben szerezzenek tudomást a dologról.

Nagyon bíztak benne, hogy az egész nem szivárog ki, mivel azt remélték, az emberek számára nagy meglepetés lesz az egész. 


Via