A Szex és New York főcímdalát minden rajongó ismeri, hiszen rendszerint lement az epizódok előtt. Ám most, 25 évvel később vettek benne észre a rajongók egy jelentős bakit. 

Két baki is van a Szex és New York főcímében

A sorozat főcíme igazán egyszerű, láthatjuk Carrie-t, ahogyan az ikonikus tüllszoknyát viseli, sétál az utcán, elmegy mellette egy busz, amin az ő arcképe szerepel, majd véletlenül lefröcsköli vízzel a jármű. Teljesen egyszerű, de úgy fest, hogy mégis van benne pár apróbb hiba

A bakikat az egyik rajongó szúrta ki, és rögtön videót is csinált belőle a TikTokra, ahol elárulta, hogy eddig ezeket a hibákat még sosem vette észre. Elárulta, hogy az első hiba, az, ahogyan Carrie-t lefröcsköli a busz. Az egyik jelenetben tiszta víz lesz, a következőben már nagyon messze van a busz. Annyira messze van a járdától, hogy biztosan nem tudta volna felcsapni. A második hiba is a buszhoz kapcsolódik, mivel az egyik vágáskor még vannak rajta utasok, majd pár másodperc múlva már teljesen üres. 

A rajongókat meglepte a dolog, hiszen nagyon sokan nem vették észre a két apróbb bakit a főcímbe. Természetesen ettől függetlenül ugyanúgy sokan várják a folytatást, mivel végre kiderül, hogy milyen kalandokat tartogat az És egyszer csak... második évada a lányok számára!

Via