Hatalmas meglepetés volt, amikor kiderült, Kim Cattrall visszatér, hiszen Samantha Jones karaktere legutoljára a második Szex és New York filmben volt látható. Az És egyszer csak... első évadában nem szerepelt, de most egy jelenetben biztosan látható lesz. 

Kristin Davis nem foglalkozik a Szex és New York drámájával 

Bár Samantha Jones visszatér, a rajongók mégsem lehetnek elégedettek, hiszen csupán egyetlen jelenetben lesz látható. Az információk szerint egy autóban ül majd és telefonál. Korábban pedig az is kiderült, hogy nem akart találkozni az egykori kollégáival, illetve a sorozat alkotóival. 

Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker között régóta feszült a viszony, a színésznők vitája még a Szex és New York alatt kezdődött. Bár pontosan nem tudni, hogy mi okozta a konfliktust, azóta sem sikerült megbeszélniük. Most az ellentétekről szóló pletykák ismét elindultak, amikor kiderült, hogy Kim nem akart közös jelenetet a többiekkel.

Kristin Davis egy interjú során beszélt a kialakult helyzetről, és elárulta, hogy nem szeretne ezzel foglalkozni. 

Tiszteletben kell tartani az emberek kívánságait. Nem fogok energiát pazarolni rá. Nem tudok megváltoztatni senkit. Megértem a rajongók érzéseit - hogy idegesek... Bárcsak meg tudnám oldani, de nem tehetem, nincs hatalmamban. 

Kim visszatérése nagy meglepetés volt, nagyon kevesen tudtak róla, és szinte senki sem találkozott vele a forgatáson. Erről korábban többen is nyilatkoztak. 

Kim Cattrall nem akart ismét Samantha lenni

A színésznő tavaly nyilatkozott a sorozatról, elárulta, hogy az És egyszer csak... olyan, mintha a harmadik film lenne. Ő korábban már elmondta, nem akar egy újabb filmben szerepelni, így meg sem kérdezték. Pont akkor értesült a forgatás kezdetéről, mint bárki más. 

A rajongók még továbbra is reménykednek, és sokan bíznak benne, hogy Samantha Jones a jövőben még feltűnik pár jelenetben. 


Via