Hatalmas bejelentést tett Sarah Jessica Parker és az HBO, nem marad el az ünneplés a Szex és New York 25. születésnapja alkalmából. 

A Szex és New York rólunk szól

Egyszerűen hihetetlen, hogy már 25 év eltelt, amióta először találkozhattunk Carrie, Miranda, Charlotte és Samantha karaktereivel a Szex és New York első epizódjaiban. 

Azóta sok dolog történt, lement 6 évad a sikersorozatból, 2 filmet is bemutattak, most pedig reboottal jelentkezett a Szex és New York. Búcsút intettünk főszereplőknek, láthattunk csúnya szakításokat, sokszor felismerhettük a saját helyzeteinket is a képkockákon. 

Ünnepel a stáb

A sorozat alkotói is úgy gondolták, hogy itt az ideje számot vetni a jubileum kapcsán, így a sorozat 25. születésnapját egy különkiadással ünneplik meg. 

A Szex és New York stábja exkluzív epizódot hoz, ahol visszaemlékezéseket láthatunk, de azt is megtudhatjuk, hogy melyek voltak Sarah Jessica Parker kedvenc jelenetei. További részleteket egyelőre nem árultak el, de hamarosan pontosabb információkkal szolgálnak majd arról, mivel készülnek. 

Sarah Jessica Parker a saját Instagram-oldalán is írt az évfordulóról:

És egyszer csak...eltelt 25 év! Lehetetlen szavakkal kifejezni, mi történt ez idő alatt. De most itt az alkalom, a lehetőség, hogy végre együtt ünnepeljünk. Hiszen nektek köszönhetően élnek még mindig ezek a karakterek. Ti tartottátok életben őket negyed évszázadig. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SJP (@sarahjessicaparker) által megosztott bejegyzés

via