Most először beszélt Kristin Davis, a Szex és New York színésznője a botoxról. Elárult, hogy borzalmas kommenteket kapott a közösségi médiában, az emberek véleménye pedig nagyon megviselte. 

Szomorú vallomást tett a Szex és New York színésznője

Kristin Davis először nyilatkozott azokról a kozmetikai kezelésekről, amiket az elmúlt években igénybe vett. Elárulta, hogy nagyon nehéz volt elfogadnia, hogy már nem úgy néz ki, mint fiatalabb korában. Ezen pedig a közösségi média csak rontott. 

Nehéz folyton szembesülni a fiatalabb éneddel. És kihívás emlékeztetni magad arra, hogy nem kell így kinézned. Az internet ezt akarja, de nem is akarja. Nagyon ellentmondásos…

A színésznő elárulta, hogy a botox volt az első dolog, amit kipróbált, ekkor ismerkedett meg a töltőanyagokkal. Elárulta, hogy voltak töltések, amik jól sikerültek, és olyanok, amelyek nem. Rengeteget sírt a botox miatt, nagyon megterhelő volt számára az egész folyamat. 

Úgy érzi nagyon sok támadást kapott amiatt, hogy rosszul sikerült az arca, pedig nem ő végezte a töltést. Ennek ellenére őt hibáztatták az emberek. A legtöbb kritikát az ajakfeltöltés miatt kapta, és sok időben telt, mire rájött, hogy nagyon nem néz ki jól a végeredmény. 

Senki sem mondta nekem, hogy az idő nagy részében nem nézett ki jól

– árulta el, majd hozzátette, hogy szerencsére vannak barátai, akik elárulták neki az igazat, így sikerült megoldani a problémát

Megviseli lelkileg a változás

A színésznő elmondta, hogy számára nagyon megterhelő, hogy a nyilvánosság előtt válik egyre idősebbé. 

Rendkívül megterhelő az öregedés, és az, hogy a sokkal, de sokkal, de sokkal fiatalabb énedhez hasonlítanak. 

Kristin elmondta, ha átlagos életet élne, nem szerepelne filmekben, sorozatokban, akkor boldog lenne és remekül érezné magát. Egészséges, boldog családja van, elfogadta önmagát. De szerepel a televízióban, és az emberek mindig a fiatalabb önmagához hasonlítják, és közben kielemzik a teste minden apró hibáját. Számára ez a folyamat rendívül megterhelő.


Via