Egy kaliforniai nő 20 éven át rendszeresen botoxoltatott. Azt ugyan a használat közben is tudta, mi történik, ha mindig újabb és újabb adagokat adat be, ám arra nem volt felkészülve, hogy mi történik, ha ezt egyszer abbahagyja. 

A TikTokon mesélte el történetét a botoxról

Brenda Blay @nursebblay felhasználónévvel lett ismert a TikTokon, erre a platformra töltötte fel azt a videót is, amelyben megmutatta, hogy a mi történt vele, miután abbahagyta a rendszeres botoxoltatást. A klipet már közel 400 ezren látták, és csodájára jártak a nő történetének. 

Te gondolkodtál már azon, hogy néz ki valaki, aki 20 éven át botoxoltat, majd egyszer csak abbahagyja? 

Így kezdte videóját Brenda Blay, majd megmutatta, hogy leginkább a szemöldökei között lévő területre használta a tuningot. 

Szinte eltűntek az izmai

Október óta nem botoxoltattam, és hihetetlen, mi történt. Egyszerűen nem mozog ott az izom. Mivel annyira régóta nem használtam, olyan, mintha egyenesen eltűnt volna. Most az lesz a feladatom, hogy szinte alapjaitól újjáépítsem az izmaimat. 

A nő elárulta, hogy úgy érzi, lassan, de biztosan javul a helyzet, és szerinte ha elég türelmes, akkor egy szép napon újra mozognak majd az izmok. Nem reméli, hogy tökéletesen, de a mostaninál mindenképpen jobban.

via