Döbbenetes történetet osztott meg a TikTokon egy Nicki Andrea nevű felhasználó, aki arról számolt be a közösségi oldalon, hogy nagyon durván elrontották a botox kezelését. A modellként dolgozó fiatal nő a felvételen arról beszélt, attól retteg, soha többé nem tud majd mosolyogni. 

Már korábban is járt kezelésen 

Nicki a videóban kiemelte, nem ez volt az első alkalom, hogy botoxot kapott, de korábban mindig csak nagyon kis mennyiséget fecskendeztek az arcába. Ezúttal azonban a szokásosnál több egységet kapott, az arca pedig valósággal lefagyott. 

Aki valaha kapott botoxot, csak azt szeretném tudni, hogy ez normális-e, előfordult-e ilyen mással is, valamint elmúlik valaha? 

– kérdezte a modell, majd közölte, amióta a kezelésen járt, gyakorlatilag képtelen mosolyogni. 

Tegnap egy forgatáson voltam, és próbáltam mosolyogni, de nem ment. A legnagyobb félelmen, hogy így maradok (...) Amikor mosolyogni próbálok, úgy nézek ki, mint egy marionett. Meg vagyok őrülve ettől, ez fog ez múlni? 

Jöttek a kommentek

A videó alatt persze záporozni kezdtek a kommentek, a legtöbben próbálták megnyugtatni a kétségbeesett Nickit, viszont nem áltatták, elmondták neki, hogy az injekciók hatása akár 3-4 hónapig is eltarthat. 

Ez azért van, mert eltalálják a járomizmokat, azokat az izmokat, amik lehetővé teszik a mosolygást 

– írta az egyik felhasználó. 

Sajnos nem tehetsz semmit, csak az idő oldja majd meg 

– fogalmazott egy másik. 

Velem is hasonló történt. Az arcom egyik fele lebénult, a mosolyom három hónapig görbe volt 

– közölte egy harmadik, míg egy negyedik kommentelő azt írta: 

Pont a barátaim esküvője előtt történt ez velem, szörnyen éreztem magam a fotók miatt. 

Az eset egyébként még novemberben történt, azóta pedig  Nicki arca vélhetően rendbe jött, friss fotóinak tanúsága szerint már minden rendben van. 

(via)