A TikTokon trendek jönnek és mennek: smink, bőrápolás és hajhackek százai, sőt ezrei lepték már el a platformot, ám az egyik legújabb őrülettel jobb, ha viggyázol. Az ún. pillangó hajvágás most ugyanis iszonyatosan nagy slágernek számít, csajok tucatjai próbálják ki, de csak óvatosan, mert szörnyű vége lehet. 

Mint a 90-es években

Az új trend azt ígéri, hogy olyan frizurád lehet, mint a 90-es évek lányainak, ehhez pedig semmi másra nincs szükséged, mint természetesen hosszú hajra, két hajgumira és egy ollóra, ja meg persze egy nagyobbacska adag bátorságra. Állítólag azonban a kivitelezése rém egyszerű, a végeredmény pedig mindig csodás, azonban egy Jenny Kos nevű TikTok felhasználó erre egyértelműen rácáfol. Miután ugyanis kipróbálta a trendet, csalódottan állapította meg: a haja borzasztó lett. 

Lépésről lépésre 

A fiatal lány az eseményeket dokumentálta is a platformján: először két copfba kötötte a haját, majd mindkettőből elkezdett nagyjából ugyanannyit levágni. Jenny miután végzett kibontotta a haját, hogy megnézze a  végeredményt, ám amikor meglátta magát, elszörnyedve vette tudomásul, hogy a dolgok bizony nem a tervei szerint alakultak. 

Ez borzasztóan rossz ötlet volt

– mondta, majd hozzátette: 

Ha azt hitted, hogy ennyiből megtanultam a leckét, akkor tudnod kell, hogy még megpróbálkoztam egy frufru vágással is. 

Próbáltak segíteni neki 

A kommentszekcióban persze többen megpróbáltak neki tanácsot adni, volt, aki abban igyekezet segíteni Jennynek, miként tudná korrigálni az elrontott haját, másik pedig arról számoltak be, ők is kipróbálták a trendet és remekül működött. 

Itt a videó: 

@jenny_kos And we all thought I would have learned my lesson that time I tried cutting bangs… #diyhaircut #butterflycut #haircut #hairfail #whathaveidone #fy #fyp #noregrets #starting2023right ♬ original sound - MemeAddict

Lehet, hogy csak szegény Jenny járt ilyen szerencsétlenül? 

Szavazás

(via)