Szinte bombaként robbant a hír, hogy Kim Cattrall szerepelni fog az És egyszer csak... második évadában. Most Cynthia Nixon nyilatkozott, és elárulta, a Szex és New York forgatása nem volt mindig problémáktól mentes. 

Botrányos volt a Szex és New York forgatása 

Cynthia Nixon a Vanity Fair magazinnak nyilatkozott, ekkor beszélt arról, hogy mennyire élvezi mindenki az És egyszer csak... forgatását. Elmondta, hogy számára ez egy hatalmas kaland, és nagyon jó érzés úgy felvenni a jeleneteket, hogy ennyire összetartó a csapat. 

Nagyon más érzés. Nagyon más érzés, mert vannak új, csodálatos karaktereink, idősebbek vagyunk, és a kitalált gyermekeink már nagyrészt felnőttek. Sok dolog másnak tűnik. De a fő dolog, ami miatt annyira nagyszerű volt, az az volt, hogy mindenki, aki ott volt, tényleg ott akart lenni. Ez csak a lényeg.

Elárulta, hogy nagyon örül, hogy visszatért a sorozat, hiszen mindannyian annyira szerették volna a folytatást. Érezte, hogy mindenki ott akar lenni, és valami nagyon jó dolgot akarnak csinálni.

Tehát ez óriási különbséget jelent, hogy nem mászkálsz tojáshéjon valaki miatt, aki olyan okok miatt boldogtalan, amelyeket még csak megérteni is nehéz. 

A színésznő ezzel a kijelentésével egyértelműen Kimre utalt, hiszen korábban többször voltak arról pletykák, hogy a forgatások problémások voltak, és rengeteg volt a celebek között az összetűzés. Részben ezért is nem tért vissza Kim Cattrall. 

Csak apró szerepe lesz 

Az információk szerint Kim Cattrall csakis úgy vállalta el a visszatérést, hogy nem találkozik a többiekkel. Állítólag voltak olyan szereplők, akik nem is tudtak arról, hogy vettek fel vele jeleneteket, csak a sajtóból értesültek róla. 

Bár a rajongók örültek a visszatérésnek, az információk szerint Samantha csak egyetlen jelenetben szerepel, amiben épp egy autóban ül, és Carrie-vel beszél telefonon. 


Via