Kristin Davis és Cynthia Nixon nyilatkoztak most az És egyszer csak... hivatalos podcastjában, és megdöbbentő dolgot árultak el a Szex és New York indulásáról.

Ki legyen Carrie Bradshaw?

Kristin Davist a Szex és New York rajongói Charlotte Yorkként ismerik, amíg Cynthia Nixon színésznő elválaszthatatlan Miranda Hobbes karakterétől. Arról már korábban is néha volt szó, hogy a kezdet kezdetén, bő 25 évvel ezelőtt a sorozat kreátorai fejében egyáltalán nem volt egyértelmű, hogy a főszereplő Carrie Bradshaw pedig Sarah Jessica Parker lesz, de most Kristin Davis a folytatásszéria podcastjában további részleteket árult el arról, hogy hogyan jutott el hozzá Charlotte szerepe – merthogy Carrie karakterét szintén felajánlották neki.

Úgy nézett ki ugyanis, hogy lehet, hogy SJP nem fogja elvállalni, és biztos, ami biztos, ki akarták próbálni, hogy Davis milyen lenne a főszerepre. A későbbi Charlotte-nak azonban egyáltalán nem volt ínyére az ötlet.

Így utasította vissza Kristin Davis Carrie szerepét

Ezek hangzottak el a podcastban a People magazin tudósítása szerint, amikor Kristin Davist a castingon Darren Star producer felkérte, hogy próbálja ki, milyen lenne ő Carrie Bradshaw szerepében:

azt mondtam, hogy »ez imádnivaló, de én nem játszhatom ezt a szerepet! De most tényleg, és ezt így hogy?! [...] Darren, nem játszhatom Carrie-t. Fel se olvashatom a szerepét. Én ez a másik lány vagyok, aki nem annyira kidolgozott, de én mégis értem az egész személyiségét. Oké? Úgyhogy muszáj, hogy én ő legyek.« Erre Darren azt mondta, hogy »ó, hát akkor oké!«

Ezzel szemben Cynthia Nixon benne volt egy próbában, azaz a castingon próbaképpen eljátszotta Carrie szerepét, de neki meg a producerek mondták azt, hogy

igen, hát ez nem egy telitalálat!

Úgyhogy így alakult ki a legendássá vált szereposztás.

Már csak keveset kell aludni!

Az És egyszer csak... új évada a jövő héten indul az HBO Maxon.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Max (@streamonmax)

Via