A tavaszi cipőtrendekről már többször írtunk, és bemutattuk azokat a fazonokat, amelyek a legmenőbb influkat is meghódították! A balerinák és a menő edzőcipők mellett most egy újabb trendi fazonnal bővül a felsorolás, mivel ez a magassarkú annyira trendi, hogy mindenki imádja! 

Nagyon különleges a Mango magassarkúja 

Idén tavasszal és nyáron nagyon trendinek számítanak az ezüst cipők. Az edzőcipők terén is megjelenik ez a trend, de a sportos fazonok korántsem annyira menőek és csinosak, mint egy metálos magassarkú. Utóbbi sokkal vagányabb, és tényleg minden szettet feldob. 

A magassarkú nyitott fazon, kicsit hasonlít egy papucsra, ez pedig csak tényleg sokkal vagányabbá teszi. Van rajta egy dísz is, így már tényleg nem nevezheted unalmasnak! A Mango cipője nagyon népszerű, a legmenőbb divatbloggerek is rákattantak. 

mango-cipo-2024-tavasz
Magas sarkú fémhatású csatos cipő 16 995 Ft

A cipőt egyébként a formája is nagyon trendivé teszi, hiszen alacsony sarkai vannak, ez a kialakítás pedig idén tényleg nagyon népszerű. Az apró sarkak sokkal kényelmesebbek, mint egy 8-10 centis cipő. Ha egy igazán feltűnő cipőt keresel, ami feldob minden szettet, akkor a Mango darabja lesz a kedvenced


Via