Minél inkább belelendülunk a tavaszba, annál szuperebb divattrendek lesznek érvényben: az elegáns mellény felsők például most hihetetlenül népszerűek, akárcsak az off shoulder, azaz váll nélküli pulóverek – nemrég pedig a 2000-es évek legvagányabb nadrágja, a capri nadrág is bekerült a képbe! Van azonban még egy olyan menő trend, ami régen hatalmas nagy divat volt, aztán eltűnt, most viszont újra nagyon menő! Ez a trend nem más, mint a szürke színű rakott szoknya! 

A 2000-es évek legmenőbb darabjai voltak a rakott szoknyák 

A szürke színű rakott szoknyák szinte minden menő csaj gardróbjában ott voltak  2000-es évek közepén: ez alól pedig a celebrityk sem voltak kivételek. Beyoncé, Britney Spears, Christina Aguilera, Paris Hilton, Lindsay Lohan, Nicole Ritchie és Hilary Duff (tehát az akkori legmenőbb sztárcsajok) rendszeresen viselték ezt a cuki, kislányos ruhadarabot, 10-15 éve azonban teljesen eltűnt ez a szoknya a föld színéről. 

Sokáig szinte csak az iskolai egyenruhások viselték a szürke rakott szoknyát, a Y2K-s trendek egyre csak fellendülő népszerűségének hála, idén tavasszal újra egyre több helyen kezdték el árulni ezt a nagyon édi kis szoknyát! 

Lezser pulóverrel néz ki a legjobban a rakott szoknya

Elegáns szabása miatt szerencsére a suliba is simán felvehető (na jó, azért nem a legminibb változat), harisnyával, leggingsszel párosítva pedig a hűvösebb estéken is tök jól tudod őket viselni. Most már viszont nagyon itt toporog a tavasz, szóval csak egy pulcsival és tornacipővel párosítva is nagyon menő leszel benne – annál is inkább, hiszen az instán most szinte minden influ így viseli!

Ez a divattrend tehát egyike azoknak a ritka szoknya verzióknak, amikhez nem kell elegáns szandál, sem magassarkú, teljesen jól néznek ki sportcipővel, tornacipővel így, sőt, mostanában így a legmenőbbek! Viseld a kedvenc pulcsiddal és a legtutibb Adidas Sambáddal és tutira te leszel a legdivatosabb csaj idén tavasszal!

Ha neked is tetszik ez a trend, próbáld ki a következő darabokat! 

H&M Rakott szoknya 5195 Ft
H&M Rakott szoknya 5195 Ft
Reserved Miniszoknya övvel 11 595 Ft
Reserved Miniszoknya övvel 11 595 Ft

Via