Ha imádtad a 2000-es éveket, akkor tuti, hogy emlékszel erre a szexi felsőre. Nem húzzuk az időt, eláruljuk, hogy az öltönymellényekről van szó, amit a menő csajok csak egy nadrággal vagy szoknyával viseltek. Tavasszal ismét előkerül a felső, amit most a H&M-ben is beszerezhetsz. 

Mindenki a H&M felsőjét akarja 

A szexi öltönymellényeket nem csak a 2000-es években imádták a csajok, Kendall Jennernek például ez az egyik kedvenc trendje, de Bella Hadidot is láthattuk már ilyen felsőben. Mindketten elegáns nadrággal viselték, így olyan lett a szettjük, amit még akár az irodában is el tudnánk képzelni. 

hm-felso-2024
H&M Aszimmetrikus elejű öltönymellény 6 995 Ft

A felső igazán letisztult, nincs rajta semmi díszítés, csak az aszimmetrikus gombolás teszi érdekesebbé. Ettől függetlenül egy nagyon trendi darab, amit még a legnagyobb influenszerek is viselnek. Négy színben kapható, van egyszerű fekete és még bézs is, így tuti, megtalálod azt, amelyik a legjobban passzol a stílusodhoz.

Bár elsőre úgy tűnhet, a felsőt nem egyszerű kombinálni, valóságban egy igazi must-have darab, amit nagyon sokféle szettel viselhetsz. Elsőként is felveheted önmagában mondjuk egy farmerral vagy elegáns nadrággal. De akár ingekkel, fodros blúzokkal is kombinálhatod. Az tuti, hogy mindenki imádni fogja az outifited! 


Via