Hamarosan itt a tavasz, így ideje kicsit felfrissítened a ruhatárad. Az első lépés, hogy szükséged van egy sokoldalú tavaszi kabátra, amit könnyen tudsz rétegezni, mindenhez passzol és tényleg bármikor elő tudod kapni. Megtaláltuk a tökéletes darabot, amit te is imádni fogsz!

Erre a tavaszi kabátra neked is szükséged van 

A tavasz az egyik legtrükkösebb évszak öltözködés szempontjából. Nem könnyű összerakni az időnek megfelelő szetteket, így megértjük, ha azt érzed legalább 4-5 tavaszi kabátra szükséged van. Oké, a hidegebb napokra kell egy melegebb dzseki, de az igazi tavaszi időben csak a Mango ballonkabátjára lesz szükséged. 

tavaszi-kabat-2024
Öves, klasszikus trenchkabát 29 995 Ft

A kabát több színben is elérhető, így kedvedre válogathatsz, és azt veheted meg, amelyiket a legjobban ki tudod használni. Ha szeretnél egy olyan darabot, amit bármikor elő tudsz venni, akkor érdemes a bézs árnyalatok között válogatnod. A ballonkabát igazi must-have, ami sosem megy ki a divatból, így érdemes minőségi anyagból készült darabot venned.

A szabása miatt nagyon könnyű rétegezni, aláférnek a vastagabb pulcsik, a jobb időben pedig elég, ha ruhával viseled, vagy egy vékonyabb felsővel. A lazább outfitektől sem üt el, de nagyon jól néz ki elegáns szettekkel, így akár a melóba is viselheted. 


Via