Megtaláltuk az idei év legszebb, legelegánsabb ruhadarabját, amit bármihez fel lehet venni – ez a kabát ugyanis mindenhez megy! A szexi  csillogó szoknyát ugyanúgy fel lehet venni hozzá, mint az asszimmetrikus csodaruhát vagy éppen a tökéletes karácsonyi pulcsit. Az ünnepek alatt tehát abszolút ki tudod majd használni ezt a gyönyörű kabátot, de szerintünk még akár utána is!

A fekete szőrmegalléros kabát igazi must-have darab 

A szőrmegalléros kabát pont olyan, mint amilyennek képzeled: egy meleg, nőies és klasszikus fazonú, elegáns darab, pont olyan, amit Katalin hercegné is előszerettel hord – azzal a különbséggel, hogy ezen a van egy fel- és lecsatolható szőrmegallér!

Ez a szőrmegallér csodása mutat a kabáton: kategóriákkal elegánsabbá, sikkesebbé teszi, arról nem is beszélve, hogy plusz réteget képez rajta. A sálat, a kendőt és a nyakmelegítőket tehát nyugodtan mellőzheted, ha egy ilyen kabátot veszel fel, egészen biztosan nem lesz rá szükséged!

Bézs színben is szuperül néz ki ez a kabát

A szőrmegalléros kabátot több hazai üzletben (ZARA, Bershka, Reserved, H&M, Mohito stb.) is árulják fekete színben, de ha igazán szerencsés vagy, akkor még bézs színben is lecsaphatsz rá. Ugyanis világos színekben is kínálják ezt a kabátot az üzletek, de az influencerek és a stylistok általában olyan hamar lecsapnak rá, hogy szinte semmi sem marad belőlük!

Teljesen megoszlik a vélemény arról, hogy vajon melyik színben néz ki jobban a kabát: sokan úgy gondolják, hogy a fekete az, amit bárhol, bármikor fel lehet venni, ráadásul sokkal kevésbé kényes, mint a világosabb árnyalatú verziók. A bézses kabátot preferáló nőket pedig az hajtja, hogy különlegességet, egy kis extrát csempésszenek a ruhatárukba és megváljanak az örök fekete daraboktól, amik már amúgy is nagy számban találhatóak meg a téli gardróbukban.

Már több divatrajongó influencer is kikérte a követői véleményét arról, hogy vajon melyik kabátot válassza, de ez nehéz kérdés: mindegyik fantasztikusan néz ki! Ha neked viszont tuti véleményed van, megoszthatod itt, csak szavazz! ⬇️

Szavazás

Via