Ha a kötött pulóverekre gondolsz, akkor tuti, hogy nem a szexi szó jut eszedbe elsőként. A legtöbb felsőrész oversize, teljesen eltakarják az egész alakot. Oké, a téli hidegben ilyen darabokra is szükséged van, de pár vékonyabb, szexibb kötött pulcsit is be kell szerezned, ezekben villoghatsz a karácsonyi bulikban! A H&M-nél most megtaláltuk a tökéletest! 

Ezt a kötött pulóvert neked is be kell szerezned

Nagyon sok trendi kötött pulóverrel találkozhatsz a webshopokban vagy az üzletekben. Sok színben, fazonban megtalálhatóak, így tényleg megveheted azt, ami a legjobban passzol a stílusodhoz. Most viszont mutatunk egy igazán szexi darabot, amit simán felvehetsz egy buliba. 

Nyitott hátú kötött felső 6 995 Ft

A H&M pulcsija sokkal vékonyabb anyagból készült, mint a manapság divatos pulóverek. Nem annyira vastag, így tuti, hogy nem lesz benne meleged. Bordáskötött, így kellően trendi és izgalmas. De nem ez, ami tényleg különlegesség teszi, hanem a hátán lévő kivágás.

A felsőt hátul madzagokkal kell megkötnöd, így kellően elegánssá válik. Annyira menő lesz vele a szetted, hogy mindig ezt akarod majd viselni az ünnepi szezonban. Jól mutat farmerral, de ki kell próbálnod például a szezon legmenőbb csillogó szoknyájával!


Via