A téli divat egyik nagy sztárja a műszőrme dzseki. A puha, meleg darabok lehetnek hosszabbak, rövidek vagy éppen színesek. Rihanna is rajong a trendért, és egy olyan kabátot választott, amivel mindenkit lenyűgözött. 

Rihanna lila kabátját imádja mindenki 

Az énekesnő sosem félt kockáztatni, ha divatról van szó. Nagyon különleges, vagány ruhatára van, így simán felvesz olyan darabokat, szetteket, amit senki sem merne rajta kívül. Most a Fenty X Puma eseményén jelent meg egy különleges műszőrme dzsekiben.

Rihanna imádja a műszőrme darabokat, az elmúlt években sokszor láthattuk rövidebb és hosszabb kabátokban. De ő sosem választ barna vagy éppen fekete dzsekit, hiszen imádja a színeket, így most egy lila kabáttal lepett meg mindenkit. A lila, részben bőrből készült kabát a Chanel egyik korábbi kollekciójából származik, nagyon feltűnő, így RiRi csak farmerrel és természetesen Puma edzővel viselte. 

Rihanna kabátja egyébként szuper inspiráció, hiszen az ilyen dzsekik nagyon trendinek számítanak idén. Bármilyen színben bekerülhet a szettedbe, az a lényeg, hogy passzoljon a többi árnyalathoz. Ha kicsit visszafogottabb a stílusod, akkor viselj mondjuk fehéret, vagy esetleg barnát.