Alaposan átalakul a trendi hajszínek listája 2024-ben! Sok újdongásra számíthatsz, de persze régi kedvencek is divatosnak számítanak majd. Mutatjuk a legnépszerűbb árnyalatokat. 

Tejes tea 

Ha ittál már valaha tejjel felöntött teát, akkor biztosan tudod, hogy milyen a színe. Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy ez a szőkével kevert barna lesz a legmenőbb hajszín 2024-ben? A hajszínben a szőke a barnával és a bézzsel találkozik, a végeredmény pedig egy nagyon lágy, hamvas, középszőke lesz. 

Apró világosítás 

A világosabb tónusokkal felturbózott festések továbbra is trendinek számítanak, de a fodrászok egy kicsit változtattak a technikán. 2024-ben az archoz közel eső tincsek lesznek a legvilágosabbak, épp úgy, ahogyan a Spice Girls tagjai hordták a ’09-es években. 

Finom balayage 

A balayage tényleg megunthatatlan, és persze nagyon csajos, ezért lehet, hogy minden évben szerepel valamilyen formában a trendek között. A legújabb divat szerint, úgy lesz a legszebb, ha csak kicsit különböznek a világos tincsek az eredeti alapszíntől, így az átmenet nagyon természetes lesz. 

Sárgabarack vörös 

Újdonságnak számít az Apricot Red, amit talán Sárgabarack vörösnek lehetne fordítani. A hajszín egy különleges vöröses hajszín, amiben megjelenik a rózsaszín. Nem erős, vagy rikító, inkább pasztelles, így a lágy árnyalatok is érvényesülnek. 

Merész színek 

Az összes közül talán ez a legbulisabb hajtrend, hiszen a lényeg, hogy lila, sárga, piros vagy épp rózsaszín tincsek kerüljenek az alapszínedbe. Ha szőke vagy, akkor bármelyik árnyalattal próbálkozhatsz! Az tuti, hogy sok fesztiválon fogod látni ezt a trendet!

Sötét és fényes 

A sötét hajszínektől sem kell elbúcsúzni, a barna és a fekete is megjelennek az aktuális trendek között. Árnyalatok szempontjából nincs nagy változás, a lényeg, hogy nagyon fényes és selymes legyen a végeredmény. 


Via