Te is beújítanál egy új frizut a 2024-es évre? Nem vagy egyedül! Most szinte minden csaj vágyik egy kis extrára, ezért hozzuk is a szezon legmenőbb hajvágását, ami bár egy rövid frizura, de nagyon menőbb választás! Nem tudod, hogy jól állna-e a rövid frizura? Ez a TikTok módszer megmutatja! Most pedig következzen is az olasz bob pontos leírása, mert most ez a legtutibb hajtrend! 

Nincs most menőbb ennél a frizuránál

Az olasz bob 2024-ben trendibb lesz, mint valaha! Bár a rövid frizurák már tavaly is nagyon népszerűek voltak, idén végre nemcsak a sztárok körében fog elterjedni ez a trend, hanem a mindennapi nők körében is, ugyanis az utcán egyre több ilyen frizurát látni. Ez amúgy nem meglepő, mert nemcsak mutatós, hanem több okból is praktikus ilyen hajat vágatni.

Az olasz bob ugyanis ideális azok számára, akik nem akarnak a hosszú haj kifésülésével és/vagy formázásával bajlódni, viszont szeretnének egy olyan cuki és nagyon mai, modern frizurát, ami azért mutatósabb egy szimpla lófaroknál. Az olasz bob pedig pont ilyen – szerencsére ezt a sztárok is így gondolják, ezért szabadon inspirálódhatunk az ő frizuráikból is!

Az olasz bob hajvágás a sztárok legnagyobb kedvence

Zendaya például már tavaly is ilyen frizurával mutatkozott, akárcsak Hailey Bieber, nemrégiben pedig Selena Gomez és Shay Mitchell színésznő is ilyen hajat vágatott magának, pedig vagy 10 éven át viselte a derékig érő hajzuhatagát! Nem érdemes tehát félni a rövid hajtól, a legtöbb nőnek szuperül áll ez a frizura

Izgulsz, mire számíthatsz a fodrásznál? A hajvágások előtt szinte mindenki idegesen ül bele a fodrász székébe, de nincs mitől paráznod: ha a mestered képben van az aktuális trendekkel, tudni fogja, mi az az olasz bob. Ha viszont nem tudja, hogyan csinálja, akkor mutasd neki meg az alábbi videót, amiben lépésről lépésre bemutatják, hogyan készen az olasz bob frizura! 

Mutatjuk, mire számíthatsz a fodrásznál, ha ilyen frizut kérsz magadnak!

  1. A szokásos hajmosás és hajpakolás után a fodrász kifésüli a hajadat. Ekkor teljes hosszában láthatod, hogy milyen hosszúak a hajtincseid és megbeszélhetitek, mennyit szeretnél vágatni belőle.
  2. Az olasz bob frizurához max. vállig érő hosszúságot kérj, de ha csak az álladnál csak pár centivel hosszabb lesz a hajad, az a legideálisabb. Nyissz! 
  3. Kezdődhet a szárítás és a formázás. Mostanában a magas, oldalt szárított olasz bob frizurák a legmenőbbek, kérd meg a fodrászodat, hogy ő is így csinálja!
  4. Készen is van az olasz bob! Ezek után már csak rajtad múlik, hogyan hordod a frizurádat és milyen hajkiegészítőket teszel bele. 

Via