Bár sokan szeretik a hosszú vagy félhosszú frizurákat, tagadhatatlan, hogy a rövid haj reneszánszát éli. Egyre több sztárcsajszi válik meg a hosszú tincseitől, és vált egy szexi bobra vagy esetleg pixie-re. 

Ez a rövid haj lesz ősszel a legmenőbb 

Megértjük, ha a hosszú tincseidtől nem szívesen válsz meg, de ha már eleve rövid a hajad, akkor ezt a frizurát muszáj kipróbálnod. A punk bixie valójában egy romantikus, kicsit játékos pixie, ami kellően vagány, mégis nőies. A trendet a népszerű énekesnőnek, Halsey-nek köszönhetjük, aki megmutatta, hogy a Bridgerton-stílus nem merül ki a csinos kontyokban. 

A punk bixie lényege, hogy vannak rövidebb és hosszabb tincsek, ezeknek nem kell teljesen szabályosnak lenniük. Eltérhet a hosszuk, és a hullámok is beleférnek, ezek a bájos minifrufrut is feldobhatják. Az énekesnő régóta visel pixie fazont, de kétségtelen, hogy ezzel a frizurával győzte meg igazán a nőket, hogy a rövid haj mennyire menő

Halsey a romantikus hatást virágos csatokkal fokozta, a bájos kiegészítőktől még nem kell elköszönnünk ősszel sem. Jöhetnek a színes pillangók, virágok, ezek csodásan feldobnak minden frizurát.


Via