Hailey Bieber ismét influencerkedik: most mindenki a bikinijét akarja. 

A horgolt bikini idén a sláger

Megszokhattuk már, legyen az köröm, ruha, frizura, vagy éppen bikini: amit Hailey Bieber választ, az utána hónapokig sold out lesz. A modellnek remek ízlése van, nem mellesleg milliók szeretnének Justin Bieber feleségére hasonlítani.

Idén nyáron nagyot mennek a horgolt darabok, az új trend pedig a bikiniket sem kíméli: a tengerpartra is sokan választanak ilyen fürdőruhát. 

Hailey Bieber is rajong a horgolt darabokért, így ő is erre tette a voksát a tengerparti pihenőhöz. Nem akármilyen márkát választott, egy Skims háromszög felsőben, és egy hozzáillő bikini alsóban pózol. A bikini két része összesen 70 ezer forintért kapható, ami még mindig nem egy designer kategória, de azért zsebbenyúlós.

Hailey Bieberrel bármit el lehet adni

Ám most, hogy Justin Bieber felesége ezt választotta, valószínűleg a cégnek nem kell majd azon aggódnia, hogy túl lett-e árazva a darab, sőt: várhatóan nagyon gyorsan sold out lesz mind a két rész. 

Hailey Bieber egy barna Vogue Eyewear napszemüveggel, és egy aranyszínű Saint Laurent karikafülbevalóval egészítette ki a szettet, amely természetesen nagyon belepasszol a clean girl image-be.

A horgolt bikini a 4. fotón látható:

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber) által megosztott bejegyzés

via