Ha követed a trendeket, akkor biztosan neked is feltűnt, hogy a legmenőbb sztárcsajok egyre gyakrabban mutatkoznak retró frizurával. Miley Cyrus például a Grammy-gálán jelent meg hatalmasra szárított lobonccal, Beyoncé pedig a country sztárok loknijait viseli. A trend egyre népszerűbb, most pedig azt is eláruljuk, mit kell róla tudnod! 

Ez lesz a legmenőbb frizura tavasszal 

Miley Grammy-gálán viselt haja felpezsdített mindent, és szó szerint mindenki imádta. Az énekesnő a ’80-as évekből inspirálódott, amikor minden menő sztár hatalmasara tupírozott hajat viselt. A look igazán drámai lett, nem csoda, hogy mindenki őt nézte. 

Miley Cyrus haja a Grammy-gálán az este egyik kiemelkedő frizurája volt, és a hatalmasra igazított volumen szuperül idézte a ’80-as éveket, ami visszahozhatja ezt a kinézetet

– magyarázta Jerome Lordet.

A fodrász azt is elárulta, hogy a csendes luxus korszaka lassan véget ér, amikor mindenki egyenesre vasalt vagy éppen lágyan göndörített hajat viselt. A vágások izgalmasabbak lesznek, elég csak Florence Pught mullet hajára gondolni, amit a Dűne: Második rész premierjén viselt. Ez a fazon szintén a ’80-as években volt népszerű. 

De a listánkat meg tudjuk bővíteni, mivel Blake Lively szintén egy retró hajat vállalt be. A színésznő a Super Bowl meccsére választotta a hatalmasra szárított, göndörített fazont. Ez szintén nagyon drámai hatást garantált, és jól passzolt Blake sportos szettjéhez. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés

Ha szeretnéd kipróbálni a trendet, akkor érdemes a beszárítással kezdened. Ehhez jó, ha beszerzel pár volumennövelő hajápolót, és nagy körkefe segítségével szárítod be a hajad, majd jöhet a göndörítés! 


Via