A Balenciaga Párizsban megrendezett divatbemutatójáról Kim Kardashian sem hiányozhatott, aki a márka új reklámarca. A show-ra a celeb egy dögös csipkeruhában érkezett, de most nem a szexi dressz, hanem valami egészen más keltette fel a fotósok figyelmét.

Kim Kardashian furcsa ruhában jelent meg Párizsban 

A Balenciaga divatbemutatóján rengeteg híresség vett részt, de az egyik legnagyobb sztár egyértelműen Kim Kardashian volt. A celeb egy fekete csipkeruhában érkezett, ami követte az alakját, és kihangsúlyozta a vékony derekát. A rajongók valósággal imádták a szettjét, de sokaknak feltűnt egy érdekes részlet. 

kim-kardashian-ruha-2024
Pierre Suu / Getty Images

Kim ruhájából kilátszott a hosszú Balenciaga címke, amivel büszkén pózolt. Eleinte sokan azt gondolták, hogy egy kellemetlen divatbakiról lehet szó, de Kim nem zavartatta magát, így nagy valószínűséggel szándékosan viselte. Az biztos, hogy egy nagyon szokatlan kiegészítő, amihez hasonlót még nem láttunk. De nem ez lenne az első eset, hogy Kim váratlan dolgot vesz fel, hiszen korábban is voltak megkérdőjelezhető szettjei. 

Bár Kim kiegészítője meglehetősen fura, nem tartjuk kizártnak, hogy trend lesz belőle. Nem ez lenne az első alkalom, hiszen korábban több furcsa szettjét is lemásolták a divatrajongók. A címkék pedig hasonlóak a logókhoz, pár éve pedig tényleg nagyon szóltak a luxusmárkák logóival díszített darabok. 

Kim ruhája egyébként nagyon szexi volt, a csipke igazán sejtelmes, és szuperül passzol az aktuális trendekhez. A fazon szintén csodás, mivel kiemelte az alakját


Via