Nem, az Airspace nem Elon Musk új vállalkozásának a neve, hanem egy hajtrend, ami valószínűleg idén mindenhol szembejön majd veled.

Mit is jelent az Airspace hajvágás?

Az airspace, vagyis légtér elnevezés egy nagyon könnyed, légies végeredményre utal. A hajvágás lényege, hogy könnyű, levegős textúrát kölcsönöz a hajnak, ami úgy néz ki, mintha folyamatosan mozgásban lenne, lebegne, még akkor is, amikor meg sem mozdulsz.

Ez a frizura tökéletes tavaszra vagy nyárra, hiszen pont arról szól, hogy megszabadulhatsz a súlyos, vaskos tincseidtől, és valami szellős, laza fazonra cseréled.

Hogyan érhető el a légies hatást?

Az a jó hírünk van, hogy hossztól és a haj minőségétől függetlenül bevállalható! Persze mindenképp vedd figyelembe a tincseid minőségét, sűrűségét és vastagságát, és ennek függvényében döntsd el, mekkora mennyiséget vágatsz.

A légies hatást legkönnyebben a réteges hajvágással érheted el. Ez működik hosszú frizuráknál is, de longbob, bob vagy az egészen rövid verziók is szuperek. 

Sőt, ha valami totál mást szeretnél, írtó menő lesz idén, ha egyik oldalt meghagyod a réteges tincseidet, a másikon viszont felnyírod a hajadat.

Feldobhatod frufruval is a frizkódat, a függöny, üveg vagy féloldalas verziók tökéletesen passzolnak a trendhez.

Formázd otthon is!

A tökéletes végeredményhez hozzátartozik, hogy otthon belövöd a séród. Ez viszont biztosan nem tart majd sok ideig. Ezúttal ugyanis elfelejtheted a fegyelmezett tincseket, inkább engedd szabadjára őket! A cél a minél természetesebb, laza forma.

A hatás érdekében használhatsz volume növelő hajfixálót, egy szaténfényű hajlakkal pedig igazán profi végeredményt érhetsz el.

Via