Talán a legnehezebb dolga azoknak a csajoknak van, akiknek nem elég, hogy vékonyszálú a hajuk, de még kevés is van belőle! Épp ezért összegyűjtöttünk három olyan frizurát, amitől dúsabbnak tűnik a séród.

3 frizura, amitől dúsabbnak tűnik a hajad

A szakemberek szerint alapszabály, ha kevés, vékonyszálú a hajad, hogy a kerüld a nagy átvágásokat. Ha lépcsőzetes frizurát is választasz, minimális legyen a szintek közötti különbség. A másik nagy hiba, ha túl sok kondícionálót, hajfixálót vagy olajat használsz, ezek ugyanis elnehezítik a hajat, lelapulnak a tincseid és könnyen zsírossá válhatnak.

Legjobb, ha rövid hajad van: Full Pixie Cut

A hagyományos Pixie sok rétegből áll, de a teljes verzió sokkal tömöttebb és dúsabb hatást kelt, mivel nincs annyira átvágva. A tetején és a frufru résznél így kifejezetten olyan, mintha rengeteg hajad lenne.

Legjobb, ha félhosszú hajad van: Egyenes bob

A bob frizura most írtó menő, bármelyikről legyen is szó. Ha vékonyszálú a hajad, mégis az egyenes végű verziót válaszd. De nyugi, ezt is variálhatod! Frufruval is jól mutat, de még dúsabbnak tűnnek a tincseid, ha oldalt hordod a választékod.

Legjobb, ha hosszú hajad van: French-Girl

Ha mindenképp ragaszkodsz a hosszú tincseidhez, csak minimális rétegzés jöhet szóba. Pont annyira legyen átvágva a hajad, hogy egy könnyed, légies textúrát kapj, az arcodat pedig keretezzék az álladig hagyott tincsek.

Via