Már régóta akartál frufrut, de a végeredmény valahogy mégsem tetszik? Nyugi, nem kell kétségbe esned, most mutatunk pár szuper tippet, hogyan növesztheted vissza gyorsan. 

A hidratálás fontossága 

A hajnövekedéshez elengedhetetlenül fontos, hogy gondoskodj a megfelelő hidratálásról. Persze számos fancy termék kapható ehhez a piacon, de ha egyszszerű, gyors és pénztárcabarát megoldást keresel, akkor próbáld ki a rozmaringolajat. A rozmaringolaj ugyanis elősegíti a haj növekedését azáltal, hogy megvédi a fejbőrt a bőrkárosodástól és az oxidációtól. Ezen túlmenően mélyen táplálja a hajat, ami fényes és dús lesz az alkalmazásának hála. 

Minőségi sampon és balzsam 

A hajnövekedés szempontjából elengedhetetlen fontosságú, hogy minőségi sampont és balzsamot használj. Ezek lehetőség szerint legyenek szulfátmentesek, ugyanis a termékek segíthetnek helyreállítani a haj optimális nedvességtartalmát, ennek hála pedig a növekedés is hamarabb beindul. 

Egy kis vágás 

Tudjuk, most tutira arra gondolsz, hogy tessék? Növeszteni akarod, nem pedig vágni! Viszont, ha nem vágatsz egy minimálisan a frufru végéből a növesztés során, akkor kiszáradnak és töredezni fognak a végek, így pedig még tovább tart majd, amíg újra megnő. Tisztában vagyunk vele, hogy ez egy nagyon macerás folyamat, ha pedig végképp nem tudsz mit kezdeni a frufruddal, akkor szerezz be pár menő csatot és cuki fejpántot, hogy el tudd tűzni a hajadat. 

(via)