Hamarosan itt van az év legromantikusabb napja, így megértjük, ha Valentin-napkor szeretnéd, hogy a manikűröd is tükrözze a hangulatod! Most elhoztunk neked a legszebb körmöket, melyek még a pasidnak is garantáltan tetszeni fognak! 

Apró szívek 

Ha a minimalista csajok közé tartozol, akkor imádni fogod ezt a nagyon apró szíves manit. A világos alapszín tökéletes passzol az évszakhoz, a minta pedig olyan pici és szolid, hogy mindenkit levesz a lábáról. A legjobb, hogy akár magadnak is elkészítheted, hiszen csak matricára és lakkra van szükséged. 

Vadító piros

Szereted a piros körmöket? Akkor ezt a manit neked találták ki! Csak fesd ki a szokásos színre a körmeid, majd tegyél rá egy igazán apró, fehér szívet. Nagyon romantikus, mégis bájos lesz a végeredmény.

Piros szívek 

Valentin-napkor kötelező a piros, ezért miért ne festhetnéd ilyen színűre a körmeidet, egy kevés fehérrel kombinálva? Ezt a manikűrt is nagyon könnyű elkészíteni, nem giccses, így az év legromantikusabb napja után sem fogod megbánni, hogy ezt választottad! 

Színátmenet 

Idén nagyon menőnek számítanak a színátmenetes manik, ez a Valentin-napra szánt verzió pedig garantáltan megmelengeti a szíved. Mivel nem egyszerű elkészíteni, ezért jobb, ha inkább egy profira bízod a festést. Az biztos, hogy a rózsaszín és a fehér kombóját nem fogod megbánni! 

Felemás 

Különlegesebb manit keresel? Akkor a félig piros, félig fehér festést neked találták ki. Egyszerre nagyon izgalmas és romantikus, a szívektől pedig tényleg tökéletes lesz Valentin-napra.