A 2024-es körömtrendek elképesztően izgalmasak. Sok színes, mintás festéssel találkozhatsz, az egyik nagy kedvenc a teknősminta lesz, amit akár otthon is elkészíthetsz! 

Így készül a legmenőbb körömminta 

Korábban már bemutattuk a 2024-es körömtrendeket, és az extrém festéseket sem hagytuk ki. Sorra vettük a legmenőbb mintákat is, ha már átpörgetted a trendeket, akkor feltűnt, hogy ismét népszerű az állatminta. A klasszikus ocelotminta mellett itt van a vintage teknősminta is, amit te is ki akarsz majd próbálni. 

A minta igazán egyszerű, hiszen pontosan olyan, mintha egy teknősnek a páncélja kerülne a körmeidre. Csupán pár színre van hozzá szükség, barnára, feketére és esetleg bézsre, de az utóbbi nem kell minden színvariációhoz. Az árnyalatok keveredése nagyon szép manikűrt eredményez. 

A teknősminta elkészítése nagyon egyszerű, akkor is kipróbálhatod, ha nem vagy profi. Első lépésként szerezz be három barna körömlakkot vagy két barnát és egy feketét. Szükséged lesz kisebb ecsetre és pöttyözőre. Elsőként vidd fel az alapszínt, majd rögtön utána kerüljenek fel a nagyobb és kisebb pöttyök. Ezeknek a szélét mosd el, így lesz tökéletes a teknősminta. Várd meg a száradási időt, ezután fedőlakkal fixáld. 

Mivel egy nagyon feltűnő mintáról van szó, így érthető, ha nem szeretnéd az összes körmödre. Elég, ha csupán két ujjadra kerül fel, vagy akár egyre. A francia manikűrrel kombinált festést is kipróbálhatod, de ehhez inkább kérd egy profi körmös segítségét. 


Via