Február 8-án került fel a Netflix felületére az Egy nap, ami hamar a nézettségi lista elejére került. A sorozat tényleg nagyon megható, ezért összegyűjtöttünk róla mindent, amit tudnod kell.

Miről szól az Egy nap? 

A sorozat David Nicholls azonos című regényéből készült, ami egy elképesztő szerelmi történetet mutat be. Dexter és Emma 1988-ban, a diplomaosztó után találkoznak egy véletlennek köszönhetően. Szinte azonnal mély kapcsolat szövődik közöttük, amit 20 évnyi barátság követ. Dexter és Emma élete nagyon másként alakul, és más dolgokra vágynak, ennek ellenére mégsem tudják teljesen elengedni a másikat. Minden epizód más évben, de ugyanazon a napon játszódik, ahogyan halad a történet, úgy lesz egyre meghatóbb és szomorúbb. 

Kik szerepelnek benne? 

A sorozat egyik főszereplője Leo Woodall, akit A Fehér Lótuszból ismerhetsz, ő volt a 2. évad egyik népszerű szereplője. Emmát pedig Ambika Mod alakítja, akinek ez az első nagyobb szerepe. Emellett látható a sorozatban Eleanor Tomlinson, Essie Davis, Tim McInnerny és még sokan mások. 

Lesz második évad? 

A sorozat nagy sikert ért el, hiszen voltak, akik egybe nézték meg a 14 epizódot. Ennek ellenére az Egy nap minisorozatként található meg a Netflixen, így nagy rá az esély, hogy nem lesz folytatás. A teljes könyvet, valamint Emma és Dexter kapcsolatát képernyőre vitték az alkotók, nem maradtak nyitva szálak. Ettől függetlenül nem elképzelhetetlen, hogy valamilyen formában visszatértnek a karakterek, hiszen a sorozat nézettsége nagyon magas

Ha egy igazán romantikus, néhol pedig szívszorító sztorit szeretnél látni, akkor nézd meg az Egy napot, biztosan tetszeni fog!