Februárban zsúfolásig lesz a Netflix szellemes és romantikus romkomokkal, valamint egy brutál hátborzongató dokumentumfilmmel, és néhány régóta várt folytatással is készül a streaming. Nem kérdés, hogy idén Valentin-napon mit fogtok nézni a szerelmeddel! Íme, a legtutibb februári premierek!

Beszéljünk a szexről - Február 2.

Chu Ai egy szexuális felvilágosító vlogot vezet, és a „Csak szex, semmi szerelem” mottója szerint egy hosszú távú szexuális kapcsolatot tart fenn Ping-kével. De nemcsak az ő szerelmi és szexuális életébe nyerünk bepillantást, hanem az egész Chu családéba, ahol bizony sok a boldogtalan, kielégítetlen rokon. Egy nagyon izgalmas és egyszerre érzéki, szókimondó koreai sorozat, amit tutira gyorsan le fogsz darálni.

Egy nap - Február 8.

Azok, akik egy kis romantikára vágynak februárban, ez a brit drámasorozat a legjobb választás, ami David Nicholls bestsellere alapján készült. Az Egy nap két olyan fiatalt követ nyomon, akik a diploma megszerzése után külön utakon járnak, de ezt követően minden évben találkoznak egy bizonyos napon. Minden epizódban egy évvel idősebbek lesznek, és a sorozat feltárja életüket és kapcsolataikat, miközben tanúja lehetsz minden örömüknek és bánatuknak.

Szerető, zaklató, gyilkos - Február 9.

Ez a hónap legígéretesebb dokumentumfilmje, aminek már az előzetesétől is garantáltan ki fog rázni a hideg. A megtörtént események középpontjában Dave áll, akinek véget ért a hosszú távú kapcsolata, és ezért belevetette magát a netes társkeresésbe. Két nő is akadt a horgára, akik tökéletes partnernek tűntek. Ám belekeveredett egy szerelmi háromszögbe, amivel pillanatok alatt veszélybe sodorta önmagát és mindenkit, aki fontos neki. Az interjúk és a rekonstruált események egy zaklatás, netes megtévesztés, végül egy gyilkosság szörnyű történetébe engednek bepillantást.

Nem kispályás - Február 14.

Ezt a szórakoztató és könnyed romantikus vígjátékot simán megnézheted a pasiddal együtt Valentin-napon! A New York-i sportújságíró Mack (Gina Rodriguez) és Adam évek óta azt játsszák, hogy kamu "előadásokkal" fűzik be a potenciális szexkalandjukat. Ám a játéknak szigorú szabályai vannak: tilos beleszeretni a kalandba. Csakhogy Mack váratlanul belezúg a legújabb célpontjába, a szexi haditudósítóba, Nickbe (Tom Ellis), és már nem jönnek be neki a játékszabályok.

Vak szerelem 6. évad – Február 14.

A szerelem napjára érkezik a Vak szerelem, méghozzá egy vadonatúj 6. évaddal. Az egyre népszerűbb randizási valóságshow azokat a szingliket követi nyomon, akik megpróbálnak meghódítani álmaik partnerét úgy, hogy eleinte nem találkoznak személyesen, és előbb érzelmi kapcsolatot kell kialakítaniuk a fizikai előtt. Utána jöhet az összeköltözés, sőt, akár az esküvő is! 6. évad Észak-Karolinában játszódik.

Az ablakomon át: Téged nézlek - Február 26.

Az ablakomon át Ares és Raquel szokatlan szerelmi - és igen forró szexuális - életébe enged bepillantást. Minden azzal kezdődött, hogy sokáig bámulták egymást az ablakon át, aztán a fiú egyszer csak bemászott a lányhoz. De túl sok minden állt közéjük, a második rész, A tengeren túl vége bizonytalanná tette a románcuk jövőjét. Bár mindketten mással járnak, az egymás iránti szerelmük és vágyuk tagadhatatlan, amikor újra találkoznak Barcelonában a harmadik részben. Nem kell már sokáig izgulnod, hogy megtudd, hogyan végződik a se veled-se nélküled kapcsolatuk!